Keilailusyksy käyntiin vauhdikkaasti

Mika Sankari
HARTOLA

Keilaajien syksy pääsi vauhtiin Hartolan keilahallissa syyskuun alussa. Siitä todisti viime viikollakin autoja täynnä ollut pysäköintialue liiketalo Valtikan edustalla ja iloinen puheensorina. Keskittyneet keilailusuoritukset kaikuivat keilahallissa. Keilailupäivien paluuta oli selvästi odotettu, ja vuoroille on saapunut keilaajia naapurikuntia myöten.

-Suurin muutos entiseen verrattuna on keskiviikon iltavuoron vaihtuminen torstaiseksi iltapäivävuoroksi. Silloin yleinen vuoro alkaa kello 15.00. Maanantaisin keilahallille saavutaan entiseen tapaan klo 17. Muut asiat, kuten ratamaksun tuntihinta 20 euroa, ovat ennallaan. Tänään (torstaina 15.9.) hallillemme saapui ilahduttavan paljon keilaajia Joutsasta ja Sysmästä, Hartolan Heiton sihteeri Anneli Tuominen kertoi.

Keilahallin laitteistoa viimeistellään vielä tämän viikon aikana, kun osien saavuttua viimeinkin näyttötaulu uusitaan. Se ei vaikuta kuitenkin keilaamiseen mitenkään, ja kaikki vaikuttaa toimivan.

Kisaamaankin Hartolan keilahallilla pääsee syksyn aikana.
Keilailuseura Hartolan Heitto ry:n oma syyskisa on käynnissä 27. lokakuuta asti. Pelimaksu on 4 euroa, jolla saa keilata kolme sarjaa. Tasoitukset ovat käytössä. Kilpailusarjat keilataan harjoitustuntien yhteydessä, jolloin lopputuloksiin lasketaan kolme parasta kolmen sarjan tulosta. 1. marraskuuta eurooppalaisella pelitavalla käytävään loppukilpailuun selviävät kuusi parasta. Tasoitukset ovat voimassa alkukilpailun mukaisina. Kilpailun johtajana toimii Hartolan Heiton puheenjohtaja Tuomo Tuukkanen.

Mahdollisista muutoksista aikataulujen suhteen, yksityisten vuorojen varaamisesta, ja muista keilailuun liittyvistä uutisista kerrotaan Hartolan Heiton sivuilla Facebookissa.

Keilailuharrastajat ovat löytäneet tiensä hyvin Hartolan hallille.