e-sysmä – yrittäjät mukaan

Kyösti Piippo
Sysmä

E-Sysmän varsinainen hankeaika on päättynyt ja palvelu jatkaa kunnan toimintona, minkä ylläpidosta vastaa päätoimittajana Janka Kaartti. Helepin Pekka Palm toimii tarvittaessa teknisenä konsulttina ja auttaa halukkaita kirjautumaan e-sysmäläiseksi edelleen hankkeen puitteissa.


read more

Helena Mäkinen
HARTOLA

Hartolan Yhtenäiskoulun 8-luokkalaiset ovat ohjanneet koko lukuvuoden aina tiistaisin 1-4 –luokkalaisten liikuntaa kerran viikossa puolen tunnin välitunnilla. Luokanopettaja Leena-Kaisa Porvari on tyytyväinen.


read more

Haastajafinaalista hopeaa

Jari Yli-Talonen

Bandy Boys -88:n D2-pojat (2006) pelasivat sunnuntaina Itä-Suomen alueen haastajatason finaalissa Joensuussa. Mukana olivat Savo-Karjalan alueelta joensuulainen Josba sekä kuopiolainen SB Welhot. Kaakkois-Suomen alueelta oli BB-88:n kanssa finaalipeleihin päässyt mukaan LaSB. Sen kanssa BB-88:lla oli jo jatkosarjassa tiukkoja kamppailuja ja jatkosarjassa pelit olivat päättyneet kahteen tasapeliin.


read more

Kansalaisopiston kevätjuhla

Helena Mäkinen
HARTOLA

Tainionvirran koululle kerääntyi kolmen kunnan väkeä juhlistamaan lukuvuoden päättymistä. Kansalaisopiston johtokunnan puheenjohtaja Hannu Järvinen kertoi illan ohjelmasta.


read more

Ruisleipäkoulupäivä

Kyösti Piippo
SYSMÄ

Ennen vanhaan otsikon hokema kuului, että ”leipä se miehen tiellä pitää”, mutta ajat ovat muuttuneet – ja sitäpaitsi kaikkien pitää saada syödäkseen tätä suomalaiskansallista herkkua, ruisleipää.


read more