Onkiniemelle kierrätyskeskus?

Kyösti Piippo
SYSMÄ

Sysmän kunnan elinvoimatyöryhmä on ideoinut rakennettavaksi Onkiniemelle kierrätyspuiston. Alueelle rakennettaisiin useita yrityksiä, jotka hyötyisivät toistensa läheisyydestä siten, että toisen jäte olisi toisen raaka-aine. Kierrätyspuistossa vastaanotetaan ja käsitellään kierrätettäviä ja hyötykäyttöön toimitettavia materiaaleja, joista suuri osa käsitellään ja työstetään halleissa.


read more

Tonttuhöperön onnenaika

Kaisa Vigman
HARTOLA

Toiset keräilevät postimerkkejä, joillekin antiikki on se juttu. Se, mikä keräilykipinän sytyttää, voi olla hyvinkin pieni asia. Hartolan Haran kylässä asuvan Taina Kilpisen keräilyharrastus alkoi ystäviltä ja perheeltä lahjaksi saatujen joulutonttujen myötä. Puolivahingossa. Nyt hän tunnustautuu tonttuhöperöksi.


read more

Paluumuutto Sysmään

Kyösti Piippo
SYSMÄ

Sysmä on käynnistänyt näyttävän kampanjan kunnan asukasluvun lisäämiseksi. Kampanja yrittää haravoida paikkakunnalle nuoria perheitä, eläkeläisiä ja yrittäjiä. Rantahakalan perhe, isä Mikko, äiti Lilli ja piakkoin 4 vuotta täyttävä Miira näyttivät hyvää esimerkkiä jo ennen varsinaisen kampanjan alkua ja muuttivat ruuhka-Suomesta Sysmään jo tammikuussa 2017.


read more

Suuri rikkaus keskellämme

Helena Mäkinen
HARTOLA

La Kar de Mumman alakerrassa oli kiitosjuhla. Hartolan Ryhmäkodin nuoret miehet halasivat tervetulleiksi koulun ja ryhmäkodin henkilökuntaa, kunnan ja muiden yhteistyötahojen edustajia.


read more

Hartolan Yrittäjäjuhlat

Kyösti Piippo
HARTOLA

Vaikka Hartolan Yrittäjien puheenjohtaja Pasi Joronen kantoi hiukka huolta osanottajien vähyydestä yritysjuhlaa avatessaan, muodostui illasta mukan leppoisa ja tunnelmaltaan lämmin.


read more