Sysmän Sanomat Oy


Oman pitäjän lehteä on julkaistu Sysmässä vuodesta 1969. Vuodesta 1992 lehden omistaja ja julkaisija on ollut Sysmän Sanomat Oy. Tuolloin 90-luvun alussa pitäjälehti ilmestyi yhtiön kotipaikkakunnalla Sysmässä nimellä Uusi Sysmäläinen ja naapurikunnassa Hartolassa nimellä Hartolan Sanomat. Lehdet olivat täysin identtiset nimeä lukuun ottamatta. Nykyään pitäjälehti ilmestyy Lähilehti -nimisenä molemmilla paikkakunnilla.

Lähilehti ilmestyy tilattuna talouksiin ja yrityksiin Sysmässä ja Hartolassa. Levikkimme on noin 3000 lehteä. Noin 700 lehteä lähtee tilattuna viikottain Sysmän ja Hartolan vapaa-ajanasukkaille. Lisäksi postitamme talvi-, kesä- ja joulunumerot Sysmän ja Hartolan vapaa-ajan asukkaille heidän kotiosoitteisiinsa. Lähilehti muuttui tilattavaksi lehdeksi 1.6.2016 alkaen. Aiemmin lehti jaettiin ilmaisjakeluna Sysmän ja Hartolan talouksiin ja yrityksiin.

Pitäjälehdelle pienikin paikkakunnan tapahtuma on uutinen. Elämme mukana sekä Sysmän että Hartolan tapahtumissa, kunnallispolitiikassa, järjestöjen toiminnoissa ja yksittäisten kuntalaisten jokapäiväisessä elämässä. Lähilehti luetaan tarkkaan, sen todisti v. 2014 tehty lukijatutkimus. Niin jutut kuin ilmoituksetkin käydään läpi sana sanalta. Keskiviikko onkin paikkakuntalaisille tärkeä päivä, onhan se Lähilehden ilmestymispäivä.

Toivottavasti löydät tarvitsemaasi tietoa kotisivuiltamme.

Lähilehden päätoimittaja/toimitusjohtaja
Marttiina Lallukka